Matang Wildlife Family Park

Wednesday, January 20, 2016

Dengar cerita banyak juga yang dah lama tinggalkan blog. Termasuk saya lah tu. Sebab kekok nak cakap-cakao and bebel-bebel, meh nak kongsi gambar masa perfi Matang Wild Life Family Park masa musim study week hari tu haa. Or to be exactly lepas study week la. Hahaha.. Paper kan ada gap dari 29th December 2015 to 4th January 2016, so lepas new year tu terus pergi sini. Kiranya ni kali pertama mandi sungai untuk tahun 2016.

Opss! Before tu, kalau ada yang berminat nak pergi sini masa buat cuti-cuti dalam Malaysia kat Sarawak boleh lah pergi sini. Keindahan alam semula jadi yang boleh tahan memukau. Kalau rasa rindu nak mandi sungai lepas tu tengok batu-batu besar dan lari dari bandar boleh lah datang sini,

Entrance cuma RM4.00.

Hari tu saya pergi dengan housemates, dan kawan-kawan yang lain. 6 orang guna satu kereta. Memang macam ikan sardin lah. Hahaha. Sebab saya besar saya duduk depan lah. Hahaha, Dah, Enough bebel. Jom usha gambar meh.





Terima kasih kepada sahabat yang sudi tolong ambilkan gambar. Muehehehe~

Memang puas hati dapat release tension dekat sini.